Isnin, 20 Julai 2009

Pukul 3 Pagi

“Pukul 3 Pagi… “

(Sila baca dengan nada seperti Allahyarham Tan Sri P ramlee dalam cerita Anak Bapak,maybe sebab aku dah lupa cerita apa. Tapi mesti korang ingat scene tu)

Bukan apa, aku cuma tak dapat tidur pertama kali dalam sem baru nie dan jam menunjukkan pukul 3 pagi. Tu je. Tak tahu kenapa. (Padahal sakit perut yang buat kacau, tu je). Tapi takpe la,
memandangkan tengah tak ada kerja. Biar aku buat – buat sibuk.

Sebenarnya nak cerita sikit pasal sem baru nie. agak suam – suam kuku je bila first time sampai kat kolej kediaman. Haha, untuk pengetahuan korang semua, aku dah tak duduk Murni tau. Macam yang dijanjikan. Tapi bila sampai je kat Kolej Kediaman macam tak ada feel langsung.

Tak tahu kenapa. Hari pertama pergi kuliah macam biasa je. Tak macam sem 2 lepas. Bilik jangan cerita la, panas ya amat walaupun kipas dah ON sampai speed ke-5 (Tu pun nak merungut lagi, tak bersyukur, padahal rumah kat tingkat bawah je)

Rasa bosan pulak bila dah naik cuti nie, macam nak cuti lagi je. Padahal, masa minggu lepas nak sangat naik sem cepat – cepat. Tapi bila dah naik, macam nie pulak ceritanya. (Perut tangah sakit lagi sekarang nie).

Beberapa kelas dah briefing. Nampak macam lebih susah dari sem lepas. Hehe, nampaknya kena usaha lebih la sem nie. banyak subjek yang boleh dikatakan tough la jugak. InsyaAllah, aku cuba yang terbaik, tak nak jadi macam sem lepas. Main – main je. Tapi sem ni pun macam main – main jugak lak

(Perut tengah berkeroncong lagi nie, bukan lapar ye)

FAKULTI KAMI…!!!

Nak tengok fakulti kami? Nak lihat betapa cantiknya fakulti kami? Lihat bawah


Lawa tak? Tu lah, bukan niat nak mengutuk atau mengeluh., kalau nak tahu ceritanya, tunggu lain hari. Tu pun kalau aku nak cerita.
Sampai di sini dulu…

p/s : dah duduk sebelah blok dengan awek MMU yang selalu mesej, tapi sampai sekarang tak jumpa – jumpa. Hamlau… (Psst, jangan bagitahu sesiapa!)
frensicksignature

3 ulasan:

yginsaf4 berkata...

mesti ramai mat mat indon kat situ kannns.. ehehe, salammm

SaF_FreNsiCk berkata...

kat mana?
"fakulti" tu?
boleh la tahan...
tapi tak nampak pun sangat

SaF_FreNsiCk berkata...

lupa lak,
wsalam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails