Jumaat, 19 Februari 2010

Melati

Tiba - Tiba suka gila dengan lagu nie... tak tahu kenapa.
maybe sebab lagu nie dah lama dan tiba - tiba terdengar pulak hari tu, terus rindu balik nak dengar.
Cara melati nyanyi macam biasa jer, xde nak jerit - jerit pastu maintain jer suara dia.
kalau nak diikutkan biasa je lagu nie, tapi kenapa ntah makin suka pulak nak dengar.

Melati - Pak Balik Pak


frensicksignature

3 ulasan:

Adib berkata...

Asssalaamu'alaikum bro. Mintak maaf tapi sebagai saudara seagama, diwajibkan saya bagi tau ttg hukum "music" dari segi Islam.

http://www.siradib.com/2009/12/ruling-on-listening-to-music.html

SaF_FreNsiCk berkata...

thank you bro, tp still tak berapa faham la...

blh explain lagi x?

dgr lagu kat atas nie slh ke?

dgr lagu atas nie sbb tkenang dan teringat balik nasib...

Adib berkata...

Apa2 jenis lagu yang ada instument macam guitar atau piano difatwa faham oleh ijma' 'ulama.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails