Sabtu, 16 Mei 2009

Award Pertama Dariku

Buat pertama kalinya aku nak bagi award/anugerah/membership card kepada follower aku. Korang semua especially follower aku. Boleh pilih nak yang mana satu. Nak amik dua – dua pun boleh, tak salah.

Tapi yang kad pesakit tu. Follower kena amik ye. Kalau tak, tak leh nak dapatkan perkhidmatan di Klinik saya ye.


p/s : Saje je buat award nie sebab tengah boring dan jugak tak ada apa nak buat. Ini sebagai tanda terima kasih kat korang jugak.
frensicksignature

2 ulasan:

sajeedhani. berkata...

one word.
cantik!
:)

SaF_FreNsiCk berkata...

thanks...
amik le....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails