Isnin, 14 September 2009

Selamat Hari Raya

Memandangkan aku akan balik rumah atau boleh dikatakan kampung halaman hari rabu nie, bermakna lepas rabu nie aku maybe jarang online lagi. So aku nak ambil kesempatan untuk wish hari raya. masih dianggap tak terlalu awalkan? So, aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin untuk semua kawan bloggers yang kenal aku dan jugak yang tak kenal aku. yang kenal dari blog nie pun aku ucap jugak. semoga korang pun berbahagia di hari yang mulia nanti.

Jangan lupa wish aku balik, hahaha, ok la, tak ada apa nak cakap. semoga korang berbahagia di samping yang tersayang.

insyaAllah Amin...



frensicksignature

3 ulasan:

kumbangkecil berkata...

amek kad raye kad blog aku.:)

-ROCKprincess- berkata...

selamat hari raya in advance to you too....
maaf zahir batin....

SaF_FreNsiCk berkata...

To -ROCKprincess- : thanks a lot...

To kumbangkecil : Dah lama dah aku amik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails