Rabu, 26 Ogos 2009

I Wonder Why?


Aku tak tahu kenapa ada sesetengah blog yang aku ikut dulu dah tak boleh masuk sekarang. maksud aku dah tak boleh ikut. Sama ada dorang dah tak minat aku atau ada benda lain aku pun tak tahu.

Nak kata aku mengganggu dorang tak pulak, hantar komen pun ayat skema tak kan nak di cop sebagai mengganggu pulak?

Mungkin sebab aku orang asing bagi dorang dan sebab tu la aku kena "kick" dari jadi follower dorang. kalau la tak nak apa yang kita tulis tu jadi tatapan orang lain, baik tak yah buat blog. buat diari je, lagi best. kalau la nak bagi member je yang baca, kenapa tak private kan awal - awal? padahal korang tu jenis yang terror ya amat berblogging, tak kan nak setting untuk private pun tak tahu? coding sana coding sini pandai pulak.

Dah la, malas nak cakap banyak - banyak nanti terkeluar pulak aib orang. bahaya pulak nanti. yang penting aku cuma nak cakap, aku dah tarik diri dari ikut beberapa blog setakat nie. so, kalau korang punya terpilih aku minta maaf. bukan korang tak best, cuma aku rasa tak ada kaitan dengan aku, tu je. (Tapi setahu aku, aku cuma berhenti ikut page orang yang private kan, lps tu tak approve aku, tu je)


frensicksignature

5 ulasan:

SirAdib.com berkata...

Ala, relek la bro. Bende cam ni biasa jer. Anggap baik jer. Ada banyak kemungkinan boleh berlaku.

atikAh KAKAKA berkata...

bile bace ,
MACHAM TERASA LAH PULAKK .
tp I don't know why err .
kaka mmg follow saf and ade dlm list 'Blogs I'm Following' kaka .
tp kt follower saf ,takde pulak .
haihh*
kekadang blogger nihh pown tak betul gak lahh .
actually ary tuhh ade TERsalah bwat dgn member .
so tertukar profile sume .
haishh*
so ,if saf mksudkan entry nihh ntuk kaka ,
smpena bulan ramadhan ygg mulia ini ,
MARILAH KITA BERMAAF MAAFAN (;
cehhh*
poyo gila jew .
saf ,sorry yupp !

atikAh KAKAKA berkata...

lahhh*
bru kaka perasan .
saf tengok kt follower saf ,
boleyh tak kaka orang ygg wane kelabu tuhh ?
iskk follower ygg first tuhh .
nme pown takde .
tp tengok activities sume ,
kaka punyee tuhh .
haihh*

SaF_FreNsiCk berkata...

To sir Adib : mmg tgh relak pun, hahaha, aku tak buat apa pun, cuma nak inform je, aku fikir rasional yg dorg xknal aku n layak kick aku.
klu rs ayat aku nie kasar sikit maaf la...

To AtikahKakaka : eh tak la, mmg bkn utk kaka, utk org lain n saf x rasa dia amik tau pun, sbb dia x follow saf, saf bkn nak mrungt sbb org x follow saf pnye tp sebaliknya saf nak follow org x bg...

jgn tkt ok, kaka is the best...

atikAh KAKAKA berkata...

kaka is the best ?
haha*
ye ye ,
kaka real madrid memang is the best .
:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails