Rabu, 26 Ogos 2009

Keluar juga akhirnya

Setelah bertahun - tahun di request dan di ujikaji. akhirnya tercipta jugak pemain muzik yang tak payah guna wayar. Setelah bertahun jugak aku bergelumang, bergumpal, berselirat, bersimpul dengan kord earphone, dan setelah menunggu akhirnya keluar jugak pemain muzik yang aku idam - idamkan. memang Sony nie jenis yang pandai ambil tahu kehendak pengguna. cuma satu je yang aku terkilan, kenapa baru sekarang kau keluar? Setelah aku berganding dengan "si dia". nampaknya aku masih lagi bergelumang, bergumpal, berselirat, bersimpul dengan kord earphone




frensicksignature

4 ulasan:

SirAdib.com berkata...

Aku dh lama dh ade wireless mp3. Cuma bukan brand Sony.

Jenama iSonic harga rm100 jer. 4Gig.

Tapi rasanya design untuk sony punya lagi best kot. Sedap skit dgr Al Qur'an sambil tido. Haha.

farahlikescookies berkata...

whoaaa!!!
lawa giller!
nanti nak beli!!
on-off brape nih??

SaF_FreNsiCk berkata...

To sir adib : ye ke dah ada? dah brape lama? xtau lak aku sbb aku mula obses kat brand sony je...

user-friendly mcm ipod tp mrh

SaF_FreNsiCk berkata...

To farahlikecookies :

beli beli beli
jgn tak beli...

tp saf dah ada yang biasa pnye...
so rs mmbzr lak klu beli lg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails