Isnin, 20 April 2009

Award Lagi...?

Yahoo...!!!!

kenapa? Tak kan nak tanya lagi? Tengok lah atas.

Ya Award kedua aku dapat dari atiqaturn. Sebenarnya dia bagi kat semua followers gak. tapi xpe la, tu yang bagusnye jadi follower atiqaturn.

Thanks atiqaturn (belok2 atiqa?, pusing2 atiqa? hahaha)

Tapi ada syaratnya, hahaha...
xpe la, award punya pasal, syarat pun syarat lah.


Rules :

1) Copy image kat atas ni.
2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni.
3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka. (unlimited)

COMMENT to atiqaturn -->

Thanks a lot, xtau la nak komen ape sebenarnya. tapi xpe la, nak cakap thanks sebab jadi bloggers yg besh...
walaupun kat dunia maya sahaja, please keep in touch ya.
dan kepada semua bloggers gak. Especially yang follow saya punye. (terharu bila ada followers yang sudi ikut blog yang merepek meraban ni).

Bloggers yang bertuah :-->

1. KAKA (atikah KAKAKA)

2 luvmeteddy (jgn bisnes je, hahaha)


3 Hazwan17 (kau prasan kau 17 thn ek? hahaha)


4 fArA
(i talk to ur hand, u talk to my tag, hahaha)

5 senorita nadya (anything to say?)


6 Anep (kalau tak bz amik la)


7 Are Kir Terbaik (ini tanda ukhwah)

8 dan semua yang rasa nak award ni...(syarat tambahan, follow and link mine)









p/s : macam paksa orang follow je?
fensick Saf Pictures, Images and Photos

3 ulasan:

ir torres berkata...

huhu bgs2 saf
taniah
keep up
keep blogging

ir torres berkata...

bgs saf
taniah2..
keep up
keep blogging

.atiqaturn. berkata...

thanx taw..
hehee//
ucapn yg sgt bermkna..
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails