Rabu, 29 April 2009

The Last stand


Hahaha, semangat X Men (sebab baru lps tgk movie td) best gila tahap gaban. Tapi yang buat spoilernya boleh pulak ada scene tak siap. Ada gambar orang dan persekitaran yang belum siap “render” lagi. Nasib, nasib…

Tu la, lain kali tengok movie yang original. Kan dah tak best tengok yang pirate punya…

Ok la, kali ini bukan itu yang aku mau ceritakan ye (macam ikut johan pulak, wei kau tak minat dia pun kan?). kali ni aku nak beritahu satu pengumuman yang mungkin agak menyedihkan atau mungkin juga agak menggembirakan kepada semua orang (serius ya amat…). Mulai dari hari ni dan seterusnya, kemungkinan besar aku akan jarang – jarang atau jarang kuasa dua meng’update’kan blog aku dan entry aku. Nak tahu kenapa? (kalau yang betul – betul ikut entry aku mesti dah tahu). Sebab aku kena alami cuti panjang (macam panjang sangat ye). For all of your information, start 30 hb april 2009 aku akan jarang melayari ruangan ini. Rumah aku dengan lengkapnya tiada perkhidmatan internet. Tidak kira streamyx, broadband, wireless, WiFi (sama la macam wireless, ngok…) GPRS, EDGE, dan etc (maksudnye lain – lain lagi yg berkenaan).

Secara kesimpulannya, aku akan jarang melayari dunia maya (my second most precious life) dan juga jarang melawati blogger ni. Tapi tidak mengapa kerana jika ada kesempatan, mungkin aku akan baca semua entry korang (termasuk yang suka update entry sekali sehari atau paling kerap sejam sekali). Paling kerap pun mungkin seminggu sekali aku akan online dan update aku punya entry dan blog (termasuk juga Friendster, myspace dan tagged). Walaupun agak berat dan mungkin terbeban namun akan ku gagahi jua membacanya (haha, ayat tak boleh blah, macam apa la…). kalau ada yang ingin meneruskan hubungan dua hala, sila emel kepada aku. Alamat? Cari sendiri… hahaha

Rindu? Tipu la kalau aku cakap tak rindu. Dah la baru kenal dengan banyak kawan kat blogger ni, tup tap tup tap dah nak kena “long term offline”. Sedih la (did someone else want to wipe my tears?). Korang pun jangan sedih ok? (jangan harap, kau ingat dia orang semua ingat kat kau ke?).

But honestly

Without all of you

I’m nobody

Without all of you

I’m nothing

Without all of you

I’m just being a loser

Yes, I mean it…




p/s : tengah syok lyn lagu Beyonce - Halo sambil buat entry ni. Ada cadangan supaya korg semua dengar lagu ni time sorg waktu malam sunyi2, lepas tu kenang balik kat time sekolah korg, walaupun lirik xde kaitan tapi best wo…

(tangkap masyuk beb…. Lagi2 kalau time tu hujan dan korg stay tepi tingkap)

kepada kak farhana, saf x dpt buat tag tu skang sbb tgh sepah kan bilik dan umah cari gmbr kecik, hehehe… nnt ada masa saf buat masa ye






fensick Saf Pictures, Images and Photos

4 ulasan:

Nur Farhana Abdullah berkata...

Lorh.. Apasal long time offline nih dik? Cuba habaq mai sket.. Huhu.. Nanti readers sume rindu caner? =(

Anyway, apa-apa pun yg adik wat, all the best tau.. =) Tag tu takpe, lain2 kali pn blh aje.. Heehee.. =)

SaF_FreNsiCk berkata...

ala ada ke readers yg rindu org cam saf ni...
klu dah blk susah lak kak nak online...
facilities kurg...
xpe nnt klu online adik update puas2...
hahaha...

princessfrogy berkata...

cuti mesti balik kg kan...
kim salam kat katak2 sekalian kat kg tu yer..
ckp puteri diorang yg kim salam..
hahhaha :)

SaF_FreNsiCk berkata...

kat putera katak x nak ke?
dorg nak buah tgn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails