Ahad, 26 April 2009

countdown again... 4 days remaining...



Tiga cerita dalam satu ruang



macam pelik je kan? tapi tu yang aku nak bagitahu. kali ini tiga cerita dalam satu entry.

wah, sedar tak sedar dah tinggal 4 hari lagi aku nak cuti. alahai malasnya nak cuti, membosankan...

ada siapa - siapa boleh bagi cadangan nak buat apa cuti nie?

malasnya aku fikir pasal cuti ni. dah la tu nak kemas barang lagi. tak tau mana nak letak semua barang ni. nak bawa balik? banyak sangat. boleh pulak aku punya family malas nak ambil, hampeh...

macam mana nak buat ni? dah la frust tak dapat jawab paper exam belum hilang lagi, ni pulak masalah nak letak barang kat mana lak datang.

ah lantaklah, relaks je, buat pe nak panik - panik, bukan dapat apa pun kan?

ok, tukar topik pulak, kali ini pasal award pulak, ha, award lagi?
entah la, empunya award ni pun tak tau nak panggil benda alah ni apa... nak panggil apa ha?

ni ha bendanya :
dapat dari kak farhana, "thanks a lot.."


ok tukar topik lagi, kali ini pasal ntahla, ntahla?
ye, ntahla, tapi bukan maksud aku tak tau apa- apa. ni berkenaan laman web Ntahla.

yeaaayy...!!!
blogku terpapar disana..
hahaha gembira jugak la...



gembira sangat tapi sedih pun ada gak, sebab rating 0..
tak pe, tu bukan penting pun, untuk permulaan memang macam tu la kan?





fensick Saf Pictures, Images and Photos

1 ulasan:

Nur Farhana Abdullah berkata...

Hahaha.. Tak tau nk pggl ape? Huhu.. Anyway, slamat mnghabiskan cuti anda yerk.. Heehee.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails