Isnin, 20 April 2009

The next...

Ok kali ni bukan entry berilmiah ya. Sebab otak ni dah tepu dan penat sangat sebab baru habis paper ketiga iaitu Tech Com. apa tu? Komunikasi Teknikal la. Lebih kurang macam belajar cara - cara buat "Report" (laporan) dan atikah, eh silap, etika ketika membuat laporan untuk project atau tesis

(macam mana boleh terAtika lak tu? ni semua KAKA punye pasal, dia punya nyanyi buat saf mcm kne guna2, hahaha).



Pengumuman, Pengumuman, Sila Ambil perhatian...!!!

Dengan segala hormatnya diumumkan bahawa encik Mohd Safri Bin Roslan, kod pendaftaran F.R.E.N.S.I.C.K dengan rasminya menjadi warga Froggyland,

Tak percaya? Tengok membership Card Kat Bawah...

Ni cik Princessfrogy yang bagi, Thanks A Lot....
fensick Saf Pictures, Images and Photos

6 ulasan:

princessfrogy berkata...

apakah perasaan en.saf apabila mendapat kewargaan froggyland? saya wakil daripada majalah froggysokmo ingin menemu ramah en.saf..
hahaha...:) :)

SaF_FreNsiCk berkata...

Ok, yang pertama saya ingin berterima kasih atas kesudian cik katak kerana memberi taraf kewarganegaraan kepada saya (Ayat formal giler, hahaha)

ni masuk majalah ke? frontpage?
hahaha....

.atiqaturn. berkata...

uiks,, dgar kaka nyanyi smpikne gune2?
bhye2 tue..
hehehee//

SaF_FreNsiCk berkata...

a'ah mmg bahaya,
lagi2 kaka dah nak g matrik,
rindu la lpas ni, (bukan angau ok)

atikAh KAKAKA berkata...

kne gune gune ?
halamakkk cowyy okeyy (:
taktawuu sngt tasedap smpai mcm kne gune gune!
hee*
nnt klau kaka rajen ,kaka bwat agiyk tag tuhh .
tp kt blog agiyk satu taww.
rse2 klau saf perasan ,
tak salah ade stu tag kaka soh saf bwat .
tp kaka tak gitawukk .
:PpPpP

SaF_FreNsiCk berkata...

ye ke, yg mana ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails